PNL Săcele s-a împotrivit înființării CSM Săcele

După ce și-au “rezolvat” problemele cu condamnații din PNL Săcele, trepădușii liberali s-au împotrivit înființării Clubului Sportiv Municipal. În loc să conștientizeze că sportul săcelean și tinerii din Săcele au nevoie de un astfel de club, ei au tratat totul politic și au încercat să plătească polițe personale.

Deși prin pseudo-publicația Saceleanul.ro se laudă că ei au adus anumite amendamente,acestea se cam bat cap în cap. Liberalii săceleni au formulat un amendament prin care cereau ca activitatea CSM Săcele să fie doar pentru copii și juniori. Apoi, liberalul Paraipan, nefiind în stare să vorbească liber, citește de pe o fițuică (probabil primită de la Sterpu), și solicită înființarea unei secții de futsal, și spune că această secție poate fi benefică pentru că este afiliată la Fedarația Română de Fotbal.

Acest amendament cu solicitarea liberalului Paraipan se bat cap în cap. Cum habarnismul duhnește în PNL Săcele, aceștia habar nu au că la futsal te poți afilia doar cu juniorii U19 și seniori, iar AJF Brașov nu are astfel de competiții. Deci, după mintea liberalilor, aceștia ar fi dorit să finanțeze o echipă U19, iar când ar fi trebuit să facă pasul spre seniori, aceștia le-ar fi dat un șut în fund.

Un alt subiect la care face referire publicatia lui Sterpu este Consiliul de Administrație al CSM Săcele. Deși liberalii au avut ocazia să propună în Consiliul de Administrație și o persoană din partea lor, pauză. Pe cine să propună liberalii dintre ei dacă aceștia habar nu au de sport sau de muncă neplătită fug ?

Concluzionând, liberalii săceleni au vrut să omoare din fașă CSM Săcele datorită cinismului și habarnismul de care dau dovadă.

Cei care s-au împotrivit înființării CSM Săcele sunt : Paraipan George, Costea Ionuț, Paniti Izabela, Stoica Gabriela, Popescu Gabriela,Balint Tunde, Florescu Marius, Gândac Nicolae și condamnatul la 4 ani de executare în primă instanță, Popa Marius Cristian.

[fbcomments]