PNL Săcele pregătește o nouă mită electorală ?

La sfârșitul anului trecut, liderii organizației PNL Săcele s-au întors în fieful lor electoral pentru a împărți ajutoare locuitorilor din cartierul Gârcini.

Cum în anul 2020 liberalilor săceleni nu le-a ieșit manevra nici cu bani și nici cu suveica la vot, aceștia au început să acționeze încă de la sfârșitul anului trecut cu tot felul de ajutoare. Cum se pare că în fieful lor electoral lumea uită repede, se pare că organizația PNL Săcele se pregătește de o nouă serie de împărțeală.

Astfel,  noaptea ca hoții, la sediul PNL Săcele au fost descărcați câțiva paleți cu bunuri și alimente pentru a fi distribuite în anumite zone electorale. Ceea ce ne ridică mari semne de întrebare este faptul că geamurile sediului PNL erau acoperite cu cartoane pentru ca produsele să  fie ferite de ochii curioșilor. Bineînțeles, cum Sterpu este mic și la înălțime, geamurile au fost acoperite doar până la un anumit moment.

În imaginile de mai jos se poate observa cum sediul PNL Săcele este burdușit de produse , unele dintre ele fiind deja sortate pe categorii de vârstă. Suntem curioși dacă liberalii săceleni dețin acte de proveniență pentru aceste bunuri, și dacă acestea vor fi distribuite doar în cartierul Gârcini sau către toți săcelenii ?

Cum organizația PNL Săcele  este una ce tolerează actele de corupție ale PNL-istului Popa Marius Cristian ( condamnat în primă instanță la 4 ani de închisoare), nu ne mai miră că aceștia vor să obțină voturi prin oferirea de mită electorală .

[fbcomments]