PNL Săcele – lipsă totală de empatie față de micuții săceleni

Organizația PNL Săcele, o organizație acaparată de interlopi și inculpați penali, face din nou ceea ce știe mai bine : dorește să blocheze proiectele pentru comunitate, în special cele destinate educației și elevilor.

După cum știți,  în luna mai, consilierii locali ai PNL Săcele au dat dovadă de o lipsă crasă de empatie față de copiii acestui oraș când au vrut să blocheze alocarea burselor școlare.

În cadrul  ședinței ordinare a Consiliului Local Săcele de ieri, consilierii locali ai PNL Săcele au dat  din nou dovadă că învățământul săcelean și elevii săceleni nu contează absolut deloc pentru ei, singurul lor interes fiind acela de a răspunde afirmativ comenzilor venite pe linie de partid. Astfel, aceștia au votat împotriva modernizării Clubului Elevilor, dar și împotriva acordării Primului Ghiozdan.

Ne întrebăm și noi, cum consiliera locală a PNL Săcele, Gabriela Popescu ( fostă Ivan), care este și cadru didactic la Liceul Teoretic George Moroianu, dar și consilierii locali ai PNL Săcele care au copiii la Liceul Teoretic George Moroianu pot să voteze împotriva acestora? Cât de inumani și supuși politic pot fi aceștia ? Menționăm că singura consilieră liberală care nu s-a supus ordinului de partid și a votat pentru binele învățământului săcelean este Balint Tunde, care de asemenea este cadru didactic și a apreciat eforturile administrației.

Pe lângă faptul că li s-a frânt de micuții săceleni, consilierii locali ai PNL Săcele au votat și împotriva continuării lucrărilor de canalizare în cartierul Baciu. Oare locuitorii din Baciu nu merită și ei condiții decente?

Cei care se împotrivesc dezvoltării acestui oraș sunt : Paraipan George, Costea Ionuț, Paniti Izabela, Stoica Gabriela, Popescu Gabriela, Florescu Marius și Gândac Nicolae.

PS : În loc ca organizația PNL Săcele să arunce tot felul de minciuni pe fițuica Saceleanul.ro, îi rugăm să ne comunice ce a căutat INCULPATUL Popa Marius Cristian la Congresul PNL și când au de gând să-i trimită înlocuitor în Consiliul Local Săcele.