PNL Săcele din nou împotriva săcelenilor

Așa cum era de așteptat, consilierii locali ai PNL Săcele au ținut morțiș să termine anul așa cum l-au început : să voteze împotriva săcelenilor sau să încerce să boicoteze proiectele propuse de administrația locală. Probabil că aceasta este directiva transmisă de către partidul condus de “ deținătorul adevărului absolut”, Ciprian Sterpu.

Deși proiectul de hotărâre viza execuția bugetară , un proiect de hotărâre banal, prin care consilierii locali iau la cunoștiință execuția bugetară, liberalii Gabriela Stoica, Gabriela Popescu și liberalul inculpat în dosarul de corupție privind spaga din Spitalele Covid din Brașov, Popa Marius Cristian, au ținut morțis să voteze împotrivă. Cam ceea ce fac la fiecare ședință.

Totuși, a trecut mai bine de un an de când acești pseudo-liberali ocupă scaunul de consilier locali si până la această oră au avut ZERO proiecte de hotărâre inițiate. Oare singurul lor  scop în cadrul Consiliului Local Săcele este acela de a bloca proiecte și de a fi împotriva săcelenilor ?