PNL Săcele a votat împotriva lucrărilor de apa-canal pentru 9 străzi din Cernatu

Așa cum au procedat și în cazul lucrărilor de apă-canal din zona Turcheș-Baciu, la fel au procedat și în cazul lucrărilor din zona Cernatu. Din păcate,peneliștii săceleni rămân așa cum îi știm : Mereu împotriva săcelenilor! Când vorbim de lucrări care conduc la creșterea gradului de confort pentru săceleni, aici nu mai vorbim de orgolii politice și ambiții copilărești ale unor politicieni făcuți la apelul de seară.

Astfel, pe ordinea de zi a Consiliului Local Săcele de ieri, au fost 2 proiecte de hotărâre privind realizarea “Rețea apă cartier Cernatu ” și “Rețea canalizare menajeră cartier Cernatu ”. Aceste hotărâri de Consiliul Local erau ultimul pas pentru ca administrația săceleană să încheie contractul de finanțare nerambursabilă prin Programul National Anghel Saligny. Deși liberalii săceleni au primit explicații clare privind forma proiectelor, nu le-a păsat și au votat împotrivă. De ce să le pese lor despre soarta a peste 1300 de săceleni ? Pentru ei contează doar să blocheze proiectele administrației săcelene.

Cele 9 străzi din cartierul Cernatu care vor beneficia de rețea nouă de apă și canalizare sunt : Valea Cernatului, Bisericii Române, Mihai Eminescu, Oltului, Luceafărului, Zorilor, Nicolae Nicoleanu, Căprioarei și George Coșbuc.

Rămânem surprinși în continuare de faptul că acești liberali sunt împotriva proiectelor de investiții ? Oare chiar așa nu le pasă de soarta săceleniilor și doresc să îi vitregească de investiții ?

Consilierii locali PNL Săcele care nu își doresc realizarea de investiții pentru peste 1300 de săceleni din cartierul Cernatu sunt : Paraipan George, Costea Ionuț, Gândac Nicolae, Florescu Marius, Popescu Gabriela, Paniti Izabella, Stoica Gabriela, Balint Tunde și condamnatul pe primă instanță la 4 ani de inchisoare cu executare, Popa Marius Cristian.

[fbcomments]