PNL-istul Sterpu și politica pumnului în gură

Asistăm din ce în ce mai des la o serie de derapaje ale candidatului PNL Ciprian Sterpu. Suferind de o frustrare enormă datorită faptului că a pierdut alegerile locale și că nu va intra in Senatul României, Sterpu a început să îngroape democrația și să aplice politica pumnului în gură.

În cei 40 de ani ai săi, singurul lucru notabil pe care l-a făcut Sterpu a fost crearea grupului de Facebook Orașul Săcele, unde o mare parte din săceleni găseau informații și răspunsuri despre Săcele. Asta până într-o zi.

Dacă la început lucrurile mergeau într-o direcție corectă iar fiecare membru al grupului avea libertatea de a se exprima, situația s-a schimbat când acest grup a început să fie exploatat politic de către liberalul Sterpu. Au fost tolerate doar postările și persoanele care erau împotriva aparatului administrativ, iar cei care ofereau un răspuns care nu îl mulțumea pe Sterpu era executat direct.

Un ultim personaj care a fost exclus de către liberalul Sterpu este actual viceprimar Geczi Gellert, pe care Sterpu îl acuză că din cauza lui a obținut rezultate politice slabe. “Nu-mi rămâne decât a “mulțumi” celui sau celor care au decis că nu mai am ce căuta pe grupul de facebook Orașul Săcele. Băieți, dacă prin asta trebuie să se demonstreze că încă funcționează politica pumnului în gură, nota bene ” a concluzionat  viceprimarul Municipiului Săcele, Geczi Gellert.

Deși liberalismul promovează libertatea și egalitatea în drepturi, acest lucru nu este valabil și pentru PNL-istul Sterpu care se comportă ca un adevărat dictator când are mouse-ul și tastatura în mână. Ne putem doar imagina cum s-ar fi comportat acest personaj care locuiește în Municipiul Brașov dacă ar fi ajuns Primarul Municipiului Săcele: Probabil că ar fi îngrădit accesul cetățenilor. Așă că săceleni, sancționați-l la vot!