PNL-istul Sterpu habar nu are să citească un buget

În mod total eronat și tendențios, marele consilier județean și protector al mafiei din spitalele brașovene, Ciprian Sterpu, îi induce pe săceleni din nou în eroare. Pe fițuica sa de propagandă, Saceleanul.ro, titrează pompos : “Bugetul săraciei la Săcele: Doar 1 milion de lei pentru modernizare și reabilitare străzi”.

În bezna minții sale, liberalul Sterpu, habar nu are să citească un buget, deși 4 ani de zile a făcut parte din Consiliul Local. Se pare că degeaba. Bugetul pentru modernizare și reabilitare străzi nu este compus doar din suma pe care a specificat-o acesta. Pe lângă suma de 1.054.000 lei ( modernizare străzi noi) se adaugă suma de 2.770.000 lei (reabilitare străzi existente). Astfel, la o primă strigare vorbim de o suma de aproape 4.000.000 lei pentru modernizare și reabilitare străzi, nicidecum de 1.054.000 lei cum susține preacompetentul Sterp(u).

Totuși, când vorbim de modernizare și reabilitare străzi, ar trebui incluse și sumele care vor merge pe lucrări de extindere și modernizare a rețelelor de apă potabilă și canalizare.Astfel, în bugetul pe anul acesta, administrația săceleană are prevăzută suma de 9.339.090 lei  extindere și modernizare a rețelelor de apă potabilă și canalizare în cartierul Baciu.

Practic, vorbim de o suma de peste 13.000.000 lei destinată lucrărilor de modernizare și reabilitare a infrastructurii stradale, nicidecum de suma de 1.000.000 lei cum sugerează tendențios pseudo-publicația lui Sterpu.

Să nu uităm că de când s-a instalat Guwernul meu, Guvernarea PNL-USR a alocat ZERO lei pentru Municipiul Săcele. Dacă liberalului Sterpu, care locuiește în Brașov, i-ar fi păsat de orașul nostru, ar fi cerut pe linie de partid bani pentru Municipiul Săcele pentru finanțarea unor proiecte de maximă necesitate pentru comunitatea săceleană.