PNL-istul Cristian Popa rămâne sub control judiciar

Pentru jaful din Spitalele COVID din Brașov, foștii șefi ai PNL Săcele, Popa Cristian și Andi Kadas rămân în continuare sub control judiciar. Așa cum știți, cei 2 liberali au fost arestați la finalul anului 2020 pentru că au jefuit spitalele din Brașov, mai ales pe perioada pandemiei, în prezent fiind trimiși în judecată pentru infracțiuni de corupție.

Deși este plasat sub control judiciar și trimis în judecată pentru infracțiuni de corupție, Cristian Popa rămâne în continuare o prezență constantă în rândul liberalilor săceleni, acesta fiind prezent chiar și la alegerile din cadrul organizației județene a PNL Brașov. Pe modelul de la București, și la Brașov PNL-ul susține în continuare persoanele cu probleme penale.

Iată soluția instanței :

Solutia pe scurt: Conform art. 207 alin. 7 Cod Procedură Penală: Constată legalitatea măsurii controlului judiciar pentru inculpaţii: KADAS ILUNA MARIUS ANDREI; POPA MARIUS CRISTIAN; NEDELEA GHEORGHE. Menţine măsura controlului judiciar. Constată legalitatea şi temeinicia măsurii preventive constând în interzicerea desfăşurării activităţilor de natura celor cu ocazia cărora au fost comise posibilele infracţiuni care formează obiectul prezentei cauze, pentru inculpata SC CHANTEL SANTE SRL. Menţine această măsură. Respinge cererile inculpaţilor privind revocarea măsurilor preventive. Onorariul avocatului din oficiu, în cuantum de 313 lei, pentru inculpatul Nedelea Gheorghe pentru prestaţia avocatului din oficiu Necsulescu Bogdan, se suportă din fondurile MJ. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu azi data de 17.08.2021.
Document: Încheiere finală camera preliminară    17.08.2021