PNL a decis ! Un șomer pentru Primăria Săcele

Marii urmași ai Brătienilor au ajuns să fie șomeri, profesie care nu are nici o tangență cu doctrina liberală. Cel puțin așa stau lucrurile în municipiul nostru, unde liberalo-pedeliștii care au lăsat Săcelele cu 20 de ani în urmă, au decis să îl trimită la sacrificare pe consilierul PNL care locuiește în Brașov, Ciprian Sterpu. Exact pe modelul PDL-ul : Locuiești în Brașov și partidul te trimite să candidezi la Săcele.

Profesia care îl propulsează pe Sterpu pentru candidatura la Primăria Săcele este de “angajat la firma lui tata”. Prin multiplele sale abilități, Sterpu a reușit în acest an să pună pe butuci firma familiei și să rămână șomer. Asta vrea să facă și cu Primăria Săcele ?

Candidatura lui Sterpu este girată de clanurile de interlopi

Ciprian Sterpu este un candidat propulsat din pixul lui Andi Kadas, prietenul și asociatul clanurilor interlope din Brașov. În primăvara acestui an, Sterpu nu s-a dezis de comportamentul șefului său Kadas, ba chiar îl susținea în momentele în care Kadas îl numea “gunoi” si “slugoi” pe comisarul șef al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov.

Ciprian Sterpu, ce compromisuri ai făcut cu clanurile de interlopi?