Plângăciosul Sterpu

O fițuică denumită Jurnalul Liberal asumată de către PNL Săcele, singurul partid acaparat de interlopi și corupți din Săcele, a fost distribuită către locuitorii din zona ANL-Bunloc – Apa Rece.

În conținutul acestui asa zis Jurnal Liberal, consilierul județean care locuiește în Brașov și se vrea primar la Săcele, Ciprian Sterpu, se plânge că e hărțuit și intimidat de un anumit dezvoltator din zona Camping Dârste. De asemenea, Sterpu susține că site-ul Saceleanul.ro a fost ținta unor atacuri cibernetice, ba mai mult , susține că familia sa a fost victima unor defăimări online.

Dar ce repede uită consilierul județean Ciprian Sterpu. În ultimii ani, Sterpu a fost angajat ca și redactor la BrașovTv ( cunoscută drept ȘantajTv), deținută de fostul său șef de partid Andi Kadas, personaj apropiat de lumea interlopă și inculpat în dosarul Șpagă în Spitalele Covid alături de un alt consilier local PNL-ist, Popa Marius Cristian. Prin intermediul BrașovTv o serie de persoane din administrația locală au fost hărțuite de această publicație, unele persoane fiind urmărite și amenințate de grupuri de interlopi. Însă nimeni nu s-a plans în public. Inclusiv prin publicația Sacelenul.ro anumite firme și persoane au fost hărțuite.

Cât despre proiectul din Camping Dârste, Sterpu uită să menționeze un aspect foarte important : Autorizația de construire emisă de Primăria Săcele este perfect legală, lucru dovedit și de instanțele de judecată.

Deși se pozează în mare apărător al locuitorilor din ANL Bunloc, Sterpu și publicația Saceleanul.ro fac reclamă dezvoltatorilor de la Alphaville Să fie doar o simplă coincidență între faptul că Sterpu încasa bani de la Alphaville și atacurile la investitorul din Camping ? Sau Sterpu e ofticat că nu s-a putut “înțelege” cu acest dezvoltator?

Totuși, să presupunem că Sterpu ar fi hărțuit, de ce nu a apelat la organele de Poliție și a preferat să se victimizeze public ? Sau în lipsă totală de proiecte, singura lui soluția ca să nu rămână în anonimat este de a se victimiza ?

[fbcomments]