Pinocchio galben si Geppetto-n zeghe

Așa cum o face de 8 ani de zile încoace, micuțul liberal pierzător, în loc de a accepta cu demnitate voința săcelenilor, continuă dezinformarea în fițuica sa online.

Asumarea rezultatelor este o dovadă de verticalitate, însă ceea ce face Sterpu este nu numai departe de aceasta, ci chiar opusul. Nu clanurile, nu interesele, ci săcelenii au ales să nu aibă la cârma municipiului un brașovean mincinos, un personaj care trunchiază și denaturează adevărul, un personaj care e controlat de penali.

 

Ciprian Sterpu, ai pierdut pe mâna ta și a acoliților tăi!

Ciprian Sterpu, ai pierdut că nu ai înțeles că electoratul e sătul de circul și scandalul pe care le-ai promovat constant!

Ciprian Sterpu, ai pierdut pentru că de 8 ani de zile tot ce ai făcut a fost să fii distructiv,  mânat doar de interese politice, fără nimic benefic pentru comunitate! Doar ai arătat cu degetul în loc sa-ți sufleci mânecile si să pui osul la treabă.

Ciprian Sterpu, ai pierdut pentru ca ai mințit săcelenii! În primul rând, tu locuiești în Brașov! Apoi, minți când afirmi că ai inițiativă: ani de zile în Consiliul Local fără proiecte, doar cu gargară și opoziție de dragul opoziției. Minți când povestești de muzeu, minți când nu recunoști că ai în jurul tău interlopi și lista poate continua…

Ciprian Sterpu, ai pierdut pentru că ai făcut campanie doar în Gârcin! Ai considerat că celelalte cartiere nu au nevoie să afle că proiectele tale de fapt nu există. Ai considerat că acolo unde locuitorii pun întrebări e de evitat efortul și, ca și acum 4 ani, ai preferat să mergi doar unde poți influența prin diferite moduri, fără a ți se pune prea multe întrebări.

Ciprian Sterpu, ai pierdut, nu în ultimul rând, pentru că ești încă legat de condamnatul Cristian Popa, cel care ține sforile ce te controlează!

Ciprian Sterpu, politica distructivă nu mai are trecere, iar tu așa ai fost învățat, doar asta știi și nu te poți schimba!