Peste 1.3 milioane lei investite de administrația săceleană în școli

Pe lângă proiectele “Primul Ghiozdan”” și “Premierea elevilor”, administrația săceleană a continuat și anul acesta programul multianual de investiții în școlile săcelene alocând în acest an suma de 1.320.000 lei, aceasta fiind cea mai mare sumă de bani alocată pentru investițiile în școli din ultimii ani.

Astfel, în această vară s-au făcut următoarele investiții : Clădirea Clubul Elevilor a fost modernizată la exterior și s-a reparat subsolul clădirii, la Liceul Victor Jinga a fost reparat acoperișul sălii festive, la Școala Nr.4 a fost înlocuit sistemul de încălzire, la Școala Nr.5 a fost reparate exteriorul clădirii și ale anexelor, la Grădinița din cadrul Liceului Zajzoni Rab Istvan a fost reparat acoperișul, s-a zugrăvit în interior și s-a montat parchet, iar la Grădinița Nr.5 cu Program Prelungit (corp B) s-a asfaltat curtea interioară. De asemenea, pentru Grădinițele 4 și 4A s-au realizat documentații D.A.L.I. în vederea accesării de fonduri europene pentru dotarea și modernizarea acestora.

Așa cum am afirmat mereu, educația a fost și va fi în continuare o prioritate pentru administrația săceleană. Le urez mult succes în noul an școlar tuturor elevilor și dascălilor din Municipiul Săcele.” A transmis primarul Virgil Popa.