Peste 1.200.000 lei va aloca Primăria Săcele pentru modernizarea școlilor

Au început lucrările de modernizare exterioară a clădirii cunoscute de săceleni sub denumirea de Clubul Elevilor, aceasta fiind una dintre clădirile emblematice ale municipiului nostru.

Ca în fiecare an, și în 2021 administrația săceleană va aloca peste 1.200.000 lei pentru a crea condiții cât mai bune pentru elevii săceleni.

Pe lângă lucrările de la Clubul Elevilor, în această vacanță de vară se vor face următoarele lucrări: la Liceul Victor Jinga se va repara acoperișul sălii festive, la Școala Nr.4 se va înlocui sistemul de încălzire, la Școala Nr.5 se va repara exteriorul clădirii și ale anexelor, la Grădinița Nr.5 cu PP(corp B) se va amenaja curtea interioară iar la Grădinița din cadrul Liceului Zajzoni Rab Istvan se va repara acoperișul, se va zugrăvi în interior și se va monta parchet. De asemenea, pentru Grădinițele 4 și 4A se vor realiza documentații D.A.L.I. în vederea accesării de fonduri europene pentru dotarea și modernizarea acestora.” a precizat primarul Municipiului Săcele, Virgil Popa.