Personalul din cadrul centrelor de vaccinare umilit de Guvernarea PNL-USR

După ce au întârziat plata personalului medical și auxiliar din cadrul centrelor de vaccinare mai bine de două luni, Guvernarea PNL-USR le mai dă o lovitură acestora.

Deși săptămâna aceasta Ministrul Sănătații asigura că începând de săptămâna viitoare se va face plata personalului din centrele de vaccinare, în cursul zilei de miercuri au făcut precizarea că plata se va putea face doar către personalul care este inregistrat ca și persoană fizică independentă (P.F.I) sau persoană fizică autorizată (P.F.A).

Domnilor guvernanți, vă ocupați de campania de vaccinare de aproape 3 luni de zile și nu ați fost în stare să puneți lucrurile în ordine. Tot ceea ce a depins de administrația locală privind amenajarea și dotarea centrelor de vaccinare s-a făcut la timp prin fonduri proprii. Cine va răspunde dacă personalul neplătit pentru că nu sunt înregistrați ca P.F.I sau P.F.A. nu va mai veni la centrul de vaccinare ?

Domnule ministru Voiculescu, deși v-ați delegat toate atribuțiile către secretarii de stat, vă solicităm să plătiți săptămâna viitoare întreg personalul medical și auxiliar care a asigurat funcționarea centrului de vaccinare atât de la Săcele, cât și a tuturor centrelor de vaccinare din țară.