“Ocolitoarea județului Brașov ” o nouă perlă marca Sterpu

Prezent într-o emisiune a unui post local județean, emisiune probabil plătită din bani publici, lucru pe care el l-a contestat vehement când era un simplu consilier, dar acum ajuns marele vice al județului profită la maxim, liberalul Sterpu s-a apucat să vorbească el despre proiecte de infrastructură.

Dacă până acum a fost folosit drept mascotă, și trimis să fie prezent la manifestări cu impact redus, ajuns în scaunul de invitat al unui post de televiziune, a început să se dea în spectacol.

Pornind de la afirmația că la Săcele va crește traficul semnificativ datorită realizării în anii viitori a DJ 102I Valea Doftanei- Brădet, Sterpu a afirmat că la Săcele este nevoie de o nouă ocolitoare a județului.  Poate este nevoie de o nouă ocolitoare a municipiului Săcele, lucru discutat de administrația săceleană cu DRDP Brașov și Ministerul Transportului, nu de o ocolitoare a județului. Vă dați seama ce master planuri sunt în capul lui Sterpu ?

Până să vorbească un reprezentant al Consiliului Județean Brașov de o nouă ocolitoare, să ne spună ce au făcut în ultimii ani pentru comunitatea săceleană.

[fbcomments]