O parte din consilierii PNL Săcele au votat împotriva dezvoltării municipiului

Așa cum ne-au obișnuit mai mereu, consilierii locali ai PNL Săcele votau întotdeauna împotriva proiectelor de hotărâre ce vizau rectificarea de buget și execuția bugetară.

Dacă până acuma toți consilierii PNL votau în aceași direcție cu scopul clar de a bloca dezvoltarea municipiului Săcele, se pare că lucrurile s-au schimbat. În cadrul ședinței ordinare a consiliului local Săcele de ieri , doar 4 din 9 consilieri locali ai PNL Săcele au votat împotriva execuției bugetare, ceea ce ne ridică anumite semne de întrebare.

Din punctul nostru de vedere, inculpatul liberal Popa Marius Cristian împreună cu fostul subaltern al interlopilor, Ciprian Sterpu, mai controlează doar 4 din cei 9 consilieri locali ai PNL Săcele. Probabil că restul de 5 consilieri s-au săturat să fie umiliți și să răspundă ordinelor venite de la un inculpat cu scopul de a bloca dezvoltarea orașului.

Pe lângă acest aspect, tot în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Săcele la secțiunea diverse, inculpatul liberal Popa Marius Cristian apără interesele unui fost consilier local al PNL Săcele în perioada 2012-2016, care a ocupat abuziv un teren al Primăriei Săcele și a îngrădit accesul.

Cu toții știm ce jocuri a făcut Cristian Popa în anul 2008  când a fost detașat de la Regia Pădurilor Săcele la Primăria Săcele fără forme legale pentru a “rezolva” problema terenurilor din Săcele, dar oare, nici în al 12-lea ceas nu îl interesează să apere patrimoniul orașului, patrimoniu care a fost mătrășit de toți liberalii care s-au perindat pe la primărie ?

[fbcomments]