Noi măsuri ale CLSU Săcele. Se redeschide Centrul Multicultural dar și Canionul 7 Scări

COMITETUL LOCAL PENTRU SITUATII DE URGENTA AL MUNICIPIULUI SACELE HOTARASTE:

Art 1.   Incepand cu data de 10.05.2021  se reia activitatea Centrului Multicultural si Educational din Municipiul Sacele cu respectarea in continuare a masurilor legale pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Art. 2.    Incepand cu data de 10.05.2021 se reia activitatea in Salile de sport de pe raza Municipiului Sacele cu respectarea in continuare de catre administratorii acestora, a masurilor legale pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Art. 3.  Incepand cu data de 08.05.2021 cu respectarea de catre administrator a prevederilor legale incidente aflate in vigoare,  se reia in zilele de sambata si duminica  activitatea la Canionul 7 Scari urmand ca activitatea Tirolienei sa fie reluata ulterior si  anuntata public.

Prezenta hotarare se va face publica, totodata transmitandu-se ca document oficial tuturor structurilor implicate pentru punerea in aplicare.

Menționăm că o decizie privind redeschiderea restaurantelor la interior va fi luată în data de 8 mai de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.