Nici până acum personalul din centrele de vaccinare nu a fost plătit

Campania de vaccinare împotriva Covid-19 a început de aproape 4 luni de zile, însă nici până la această oră personalul din cadrul centrelor de vaccinare nu a fost încă plătit.

Deși încă de acum o lună de zile , Ministrul Sănătății dădea vina pe un funcționar pentru neplata personalului din centrele de vaccinare și asigura că se va face plata acestora imediat, nici măcar un leu nu a fost virat către aceste persoane. Doar promisiuni!

Ne-am fi așteptat ca liderii politici brașoveni, în frunte cu Președintele PNL Brașov și cu purtatorul de cuvant al PNL Brașov Ciprian Sterpu, să ia atitudine față de derapajele și minciunile actualei Guvernări, mai ales că PNL Brașov menționa cu fiecare ocazie că sănătatea este o prioritate pentru ei.

Însă care este prioritatea lor în domeniul sănătății? Probabil doar jaful banului public destinat sănătății îi interesează, nicidecum plata personalului medical. Faptele pentru care sunt cercetați liberalii Popa Marius Cristian și Andi Kadas în dosarul “Mită în spitalele COVID” și lipsa de curaj a organizației PNL Brașov față de faptele de corupție săvârșite de membrii PNL, ne demonstrează încă o dată ce interese au liberalii brașoveni în domeniul sănătății.