Nesimțirea se plătește! Sterpu amendat pentru depozitarea gunoiului

Sterpu senior, tatăl candidatului Ciprian Sterpu, a fost surprins aruncând gunoiul plin de moloz în cartierul Ștefan cel Mare.

Deși  locuiește  în zona de case, acesta a preferat să ducă sacul de gunoi la Ecoinsule, pentru a nu fi taxat de operatorul de salubritate. În schimb, datorită noului sistem video, Sterpu a fost amendat cu 2500 lei.

Acțiunea lui Sterpu senior vine în antiteză cu politica fiului care critica în termeni duri faptul că administrația și operatorul de salubritate nu fac curățenie în oraș. Dar acum s-a putut vedea cine este unul dintre cei care nu păstrează orașul curat : chiar tatăl liberalului Ciprian Sterpu.

Pe surse, la domiciliul familiei Sterpu doar 3 persoane sunt în evidența operatorului de salubritate și plătesc taxa de salubritate. Dacă ne luăm după declarațiile lui Ciprian Sterpu prin care susținea că stă cu familia în Săcele, trebuiau să fie cel puțin 6 contracte. Iar acest caz nu este singular. Și Președintele PNL Săcele, Cristian Popa, plătea taxa de salubritate pentru 2 persoane, dar la acea adresă figurau 8 persoane.