Mühlhoff Umformtechnik, furnizor german pentru industria auto, cu o istorie de peste 190 de ani, a înființat prima sa subsidiară la Săcele

Producătorul german de componente pentru industria auto Mühlhoff, un business anual de circa 100 milioane euro și având peste 400 de angajați, a intrat pe piața din România cu o filială proprie.

Firma se numeşte Mühlhoff Automotive Romania, activează în domeniul fabricării utilajelor pentru prelucrarea metalului şi a maşinilor-unelte şi are capital social în valoare de 96.000 de lei, deţinut integral de compania germană. Firma nou-înfiinţată de către compania germană Mühlhoff are sediul în municipiul Săcele, în incita Parcului Industrial Electroprecizia.

Baza internațională de clienți a companiei include producători de automobile precum BMW, Daimler și Ford, ca și furnizorii acestora din întreaga lume, relevă date analizate de Profit.ro.

Mühlhoff Umformtechnik GmbH a fost fondată în anul 1832 în Germania. Compania are o fabrică la Uedem, în care lucrează peste 400 de angajaţi.

[fbcomments]