Impozit de 77 lei pentru o casă de peste 500 mp și teren de 11.000 mp

Deși pare greu de crezut, consilierul local PNL Popa Marius Cristian plătește taxe și impozite locale pentru o casă mamut construită ilegal și pentru terenul aferent de 11.000 mp “moștenit” de la tătucul Lața , în valoare de 77 lei. Da, ați citit bine, 77 LEI!!!!
Se pare că liberalii au făcut o profesie din a păcăli taxele și impozitele locale.  Modelul lansat de fostul ministru liberal “Grindă” se pare că a fost preluat cu succes și de liberalul Popa Cristian. Dacă “Grindă” a omis că a construit un etaj în plus, Popa Cristian a construit un adevărat imperiu. Bineînțeles , acestui cerc select, se adaugă și liberala Paniti Izabella, personaj care înregistrează datorii la bugetul local formate din 5 cifre. Vă dați seama că aceste personaje care fentează taxele și impozitele locale decid asupra bugetului Municipiului Săcele?
Totuși, noi, ca și simpli cetățeni, plătitori onești de taxe și impozite locale, suntem tare curioși cum liberalul Popa Cristian a reușit să fenteze Bugetul Local și să plătească doar 77 lei impozit pentru o casă mamut de peste 500 mp și terenul aferent de 11000 mp. Poate ne învață și pe noi rețeta succesului ca să nu mai rămânem în continuare niște fraieri care își plătesc cinstit taxele și impozitele locale.
[fbcomments]