Mizeria liberală de la Săcele continuă

Prestația mizerabilă a liberalilor săceleni împotriva proiectelor de investiții importante, mai ales în domeniul sănătății, continuă în formă accentuată la Săcele.

În cadrul ședinței de ieri a Consiliului Local Săcele, a fost pe ordinea de zi un proiect de hotărâre aprobarea indicatorilor tehnico-economici privind modernizarea PT și a rețelei de alimentare cu energie electrică a Spitalului Municipal Săcele. Bineînțeles, acest proiect important pentru Spitalul Municipal Săcele nu a fost de interes pentru liberalii săceleni, care au preferat să dea bir cu fugiții și să nu voteze acest proiect de hotărâre.

De ce este important acest proiect ? În ultimii ani, Spitalul Municipal Săcele s-a dezvoltat în permanență, utilizând la ora actuală sute de aparate. Totodată, în curtea spitalului va fi realizată o clădire administrativă și un nou corp de clădire. Astfel, este imperios necesară modernizarea rețelei de alimentare cu energie electrică.

Dar ce să le pese liberalilor ? Totul doar joc politic. S-au probabil că au fost deranjați că nu a fost consultat expertul lor din Sănătate, condamnatul în primă instanță, Popa Marius Cristian.

Ne întrebăm cum consilierii locali ai PNL Săcele rămân în continuare servili și umili la ordinele venite din partea unui condamnat în primă instanță.

[fbcomments]