Mai marele Vice al CJ Brașov nu este în stare să rezolve o problemă pentru comunitate

Deși în toate aparițiile se laudă că este săcelean și că îi pasă de problemele comunității săcelene, în fapt, este doar gargară electorală. Deși  locuiește în Brașov, mai marele Vicepreședinte al CJ Brașov, liberalul Ciprian Sterpu, nu a fost în stare să ia măsurile necesare pentru a asigura transportul elevilor către Centrul Școlar de Educație Inclusivă Brădet, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Brașov.

Din nou, a fost nevoită Primăria Municipiului Săcele să acopere lipsa de empatie a unor personaje politice de la județ, deși, prin lege, este obligația Consiliului Județean Brașov să asigure transportul acestor elevi. Administrația săceleană va sprijini transportul elevilor către unitatea de învățământ, iar din 2 octombrie va asigura un microbuz scolar pentru efectuarea curselor.

Sterpu, în calitatea pe care o deține acuma, ar fi avut toate pârghile pentru a rezolva acestă situație, însă pentru el și acoliții lui a fost mult mai simplu să lanseze acuze pe publicația pe care o patronează. Ori este vorba de indolența și rea-voința liberalului Sterpu, ori este doar o mascotă fără un cuvânt de spus în cadrul CJ Brașov.

[fbcomments]