LIDL Săcele se deschide mâine

Lidl anunță inaugurarea unui nou magazin în Săcele joi, pe data de 30 septembrie. Acesta este situat pe Strada Câmpului, Nr. 97 și dispune de stație de încărcare pentru automobilele electrice. Investiția în magazinul de la Săcele se ridică la aproximativ 2 milioane de euro.

În urma inaugurării magazinului din Săcele au fost create aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

Unitatea dispune de o suprafață de vânzare de peste 1.300 mp și de aproximativ câte 130 de locuri de parcare .

Magazinul dispune de stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.

Orarul de funcționare va fi între 7:30 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 8:00 și 20:00.

Noul magazin Lidl din Săcele dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare, ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Accesul principal în/din drumul național DN1A (str. Câmpului) se realizează din intersecția giratorie prin aleea principală cu lățimea parții carosabile de 6 m, numai pentru intrare, iar ieșirea de la magazinul LIDL se realizează prin str. Agronomiei, numai pentru relații de dreapta, relația de stânga fiind posibilă a se efectua în girație.

Accesul secundar necesar pentru aprovizionare se realizează tot prin strada Agronomiei, strada existentă se va moderniza, aceasta fiind racordată la drumul național prin racordare circulară cu raze de 12 m, numai pentru relația de dreapta.