Liberalii săceleni – “vedete” la Pro Tv

În cadrul emisiunii “România , te iubesc” difuzată de Pro Tv în data de 7 noiembrie , capii de afiș ai emisiunii ce a avut ca subiect principal jaful din Spitalele Covid din Brașov și Odorheiul Secuiesc au fost liberalii săceleni Popa Marius Cristian și Andrei Kadas.

O țară întreagă a putut să vadă cum  fără nici o jenă liberalii Kadas și Popa Cristian dădeau tunuri de sute de mii de lei la începutul acestei pandemii prin intermediul firmei Chantel Sante. Vedem acuma, cât de mult ne costă aceste tunuri date de acești indivizi lacomi, când în acest val 4 al pandemiei Spitalele suferă la capitolul dotări.

În cadrul emisiunii, PNL-istul Popa Cristian a afirmat despre patronul firmei Chantel Sante că este “ ca și tatăl lui ”, iar despre Kadas a afirmat că i-a fost doar șef ierarhic, și doar din acest motiv a fost săgeata prin care se transmiteau banii de la Bertea către Kadas. O mare minciună ! Și după ce Kadas nu a mai fost șeful liberalilor săceleni, Popa și Kadas au luptat împreună pentru a-l scoate primar pe fostul angajat al lui Kadas de la BrașovTv, Ciprian Sterpu.

De asemenea, Cristian Popa recunoaște că a luat de la Doru Bertea suma de 2500 euro si 70.000 lei , acesta susține că i-a luat cu titlu de împrumut pentru a-i da lui Kadas. La 3 luni de când a ridicat aceste sume, la perchezițiile efectuate de procurori în casa lui Cristian Popa s-au găsit sumele de 3400 euro și 63.000 lei, sume ce au fost confiscate de procurori. Să fie doar o coincidență potrivirea acestor sume ?

Din păcate, faptele liberalilor săceleni Andrei Kadas și Popa Cristian pătează din nou imaginea Municipiului Săcele. În loc să ne mândrim că la Săcele avem un Spital modern, care tratează zilnic zeci de pacienți cu Covid, imaginea municipiului nostru este umbrită de faptele de corupție ale acestor liberali.

Întreagă emisiune poate fi vizionată aici : https://protvplus.ro/emisiuni/romania-te-iubesc/episodul/47838-romania-te-iubesc-7-noiembrie-2021 

[fbcomments]