Liberalii săceleni stau pe un butoi cu pulbere

Umblă zvonuri pe la mai toate colțurile din oraș ca e forfotă mare în gașca liberală de la Săcele și că micul brașovean pierzător (din nou) la Săcele are deja la activ multe nopți albe. Și, poate ar fi de înțeles dacă nopțile nedormite ar fi fost petrecute pentru lins rănile sau pentru a găsi soluții de a-i răsplăti pe cei care au investit sume frumușele în campane, însă motivul principal sunt dificilele decizii pe care le are de luat legat de cine va ajunge în Consiliul Local.

Dacă s-ar respecta votul din 9 iunie, săcelenii ar fi reprezentați de liberalii: Sterpu, Paniti, Stoica,  Afrodita, Cristi Popa și Coajă, „sub linie” fiind membrii vechi: Costea, Florescu, CIorici, Popescu. Însă aceștia din urmă au oarece deranj că sunt lăsați pe dinafară și-au pus de o mică răscoală, mai ales că Afrodita și Coajă nu au reușit să „livreze” suficient cât să-l facă primar.

Sterpu, cel care a fost primul pe Gârcin și al doilea pe oraș trebuie să se hotărască dacă îi va valida pe cei doi și-și va ostiliza colegii vechi sau îi arunca pe Afrodita și Coajă ca pe niște măsele cariate și în Consiliul Local vor ajunge niște liberali care au măcar 12 clase și știu a citi fără să silabisească. Însă, a doua variantă înseamnă ruperea tuturor punților cu fieful liberal din Gârcin, ceea ce ar reprezenta un mare inconvenient peste 4 ani de zile. Pentru că liberalii se gândesc deja la 2028, iar declarația stearpă că va renunța a fost doar un giumbușluc electoral, menit să mai stoarcă câteva picături de compasiune, fiind binecunoscută informația că Sterpu are coloana vertebrală a unei râme.

Nu ultimul este și gândul negru ce-i face nopțile albe cu privire la condamnatul Cristian Popa. Dacă ani de zile l-a ținut în brațe pentru a recompensa sponsorizările din 2020 și a-și asigura parte din finanțarea din 2024, vocile membrilor care nu sunt certați cu legea îi cam cer să se dea deoparte. Grea decizie și aceasta!

[fbcomments]