Liberalii Cristian Popa și Ciprian Sterpu în spatele grevei de la Servicii Săcelene ?

După cum știți, în cursul zilei de astăzi, angajații operatorului de transport au declanșat o grevă spontană, ilegală, prin care au paralizat transportul în comun.

Conform bizbrasov, cei 63 de salariați ai firmei sunt în grevă pentru că au auzit zvonuri că nu își vor mai primi salariile compensatorii. Deci în mintea acestor angajați, au decis să paralizeze transportul în comun pe baza unor zvonuri. Cam acesta este respectul pe care îl arată pentru călătorii săceleni.

Și totuși cine să alimenteze aceste zvonuri ? Marii liberali care și-au dorit cu orice preț ca RATBV-ul să nu opereze la Săcele : condamnatul în prima instanță Popa Cristian și mai mare vice al Consiliului Județean Brașov, Ciprian Sterpu, cel care și-a permis să îl amenințe  pe directorul Agenției Metropolitane pentru Dezvoltarea Durabilă a Transportului Public Brașov.

Inclusiv cei 2 liberali știau că în contractul colectiv de muncă este stipulat faptul că angajații Servicii Sacelene își vor primi salariile compesatorii în maxim 12 luni. Însă acest lucru nu i-a impiedicat să dea dovadă de cinism prin batjocorirea călătorilor, dar și prin inducerea în eroare a angajaților. Să nu uităm că Sterpu ne amenința prin fițuica Saceleanul.ro că urmează greve, deci automat el este unul dintre oamenii care a ținut legătura cu anumiți angajați și a băgat bățul prin gard, poate, poate bifează un ultim punct electoral în ceea ce privește transportul în comun.

De ce și-au dorit cu orice preț ca RATBv-ul să NU vină la Săcele ? Nu pentru că le pasă de angajații Servicii Săcelene, dar rămân fără subiecte de criticat.

[fbcomments]