Liberala Paniti Izabella pusă sub urmărire penală

Problemele cu iz penal se țin scai de organizația PNL Săcele. După ce fostul lider al PNL Săcele, Popa Marius Cristian, și-a petrecut câteva luni bune în arest, fiind în prezent plasat sub control judiciar și trimis în judecată pentru infracțiuni de corupție pentru jaful din spitalele Covid, și liberala Paniti Izabella a intrat în vizorul procurorilor brașoveni.

Judecătorii brașoveni au admis ieri cererea formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, privind începerea urmăririi penale a consilierei locale PNL Săcele, Paniti Izabella, și a firmei sale SC Paniti Impex Srl. Din primele informații, în dosarul care este vizată PNL-ista Paniti Izabella ar fi vorba despre infracțiuni economice.

Liberala Paniti Izabella a fost prezentată în campania electorală drept o antreprenoare de succes, ba chiar nominalizată la funcția de viceprimar al Municipiului Săcele de către președintele PNL Ciprian Sterpu, în detrimentul lui Popa Marius Cristian. Cam aceștia sunt oamenii pe care voia PNL Săcele și Sterpu să îi promoveze, ambii dovediți cu probleme penale.

Dacă în cazul lui Cristian Popa, gargaragiu județului Ciprian Sterpu nu a avut curaj să ia atitudine și nici până la această oră PNL Săcele nu a trimis un nou consilier local în locul rămas vacant după excluderea lui Cristian Popa, suntem curioși dacă “politicianul” Sterpu va avea curaj să ia atitudine față de Paniti Izabella, sau va rămâne în poziția ghiocelului față de oamenii care i-au finanțat campania electorală, în special pe cea din Gârcini.

Din păcate, cam așa arată urmașii Brătienilor de la Săcele. Însă nimic nu ne mai poate mira din moment ce la nivel național PNL este condus de un individ ce are la CV o condamnare în Statele Unite ale Americii.

[fbcomments]