Lemnele de foc, o nouă minciună marca Sterpu

Nu este săptămână fără ca gargaragiu Sterpu să nu scoată o minciună grosolană pe fițuica saceleanul.ro. Minciuna și dezinformarea sunt principalele atuuri prin care se face remarcat acest personaj.

În loc să se preocupe de soarta românilor care trăiesc cu grija zilei de mâine datorită haosului în care au aruncat PNL și USR țara asta, Sterpu minte privind situația livrărilor lemnului de foc către populație.

Habarnist, Sterpu susține că RPLP Săcele a livrat doar 48 de cereri de lemn de foc. De unde scoate aceste minciuni, doar el știe. Conform comunicatului emis de Primăria Săcele, până astăzi s-au onorat toate  cererile pe anul 2021,adică 465 de cereri eligibile, iar de luni se vor onora și cererile restante pe anul 2020. De asemenea, în depozitul de lemne există un stoc de lemne de 633 de mst. Până la această oră s-au livrat 5.212 mst , nicidecum 475 mst cum susține habarnistul Sterpu.

Pe lângă cererile depuse de populație, s-au onorat și livrările către Compartimentul Educație Timpurie, unitățile de cult,  veteranii de război,  pensionarii silvici,  personalul salariat al RPLP Săcele conform condițiilor  legii personalului salariat al RPLP Săcele, cât și către persoanele nevoiașe.

Așadar, gargaragiu Sterpu s-a făcut de râs și în această săptămână. Oare cât de mult mai poate să se umilească?