La Săcele s-au aprins luminile de sărbători

Cu o zi înainte de venirea lui Moș Nicolae, luminile care marchează apropierea sărbătorilor de iarnă s-au aprins și la Săcele. În cele trei cartiere de blocuri, Electroprecizia, Ștefan cel Mare și Movilei, precum și în centrul orașului, în fața primăriei, s-au împodobit brazii de Crăciun, iar în seara aceasta s-au aprins luminile de sărbători în jurul acestora și în zonele centrale ale municipiului.
Trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, însă acest lucru nu trebuie să ne împiedice să ne bucurăm de sărbătorile de iarnă. Ca în fiecare an, și anul acesta au fost aprinse luminile din brazii de Crăciun amplasați în fața Primăriei și în cele 3 cartiere de blocuri, dar și decorațiunile de sărbători de pe arterele principale.Din păcate, toate evenimentele specifice acestei perioade (caravana lui Moș Crăciun, aprinderea luminilor de sărbători, focul de artificii de Revelion) nu vor mai avea loc și nici nu ne vom putea bucura de patinoar mobil în aer liber.
Vă urez să aveți parte de multă sănătate, să vă bucurați de sărbătorile de iarnă și să ne revedem cu bine!” este mesajul transmis de primarul Municipiului Săcele, Virgil Popa.