Ipocrizie maximă din partea liberalului Sterpu

Supărare mare pe liberalii brașoveni după ședința de săptămâna trecută a Consiliului Județean Brașov, când consilierii județeni ai USR-Plus au votat împotriva a 2 proiecte de hotărâre propuse de executivul condus de Veștea. Prima dată consilierii USR-Plus nu au votat pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți implementării soluției de remote-tower (turn de control virtual),  iar a doua oară, cand o parte dintre ei nu au dorit să susțină o rectificare bugetară ce conținea printe altele și o sumă de bani pentru continuarea Aeroportului Internațional Brașov.

Astfel, liberalii brașoveni prin vocea PNL-istului Sterpu au lansat un atac extrem de dur la adresa colegilor de guvernare locală și județeană : “Din nou este neplăcut să observăm cum oameni care nu au nici pregătire și nici experiență aeronautică vorbesc despre turn virtual sau fizic, despre lungimea pistei de aterizare sau despre mărimea terminalului de pasageri. Fac asta agresiv și mai ales pe rețelele de socializare, acolo unde oricine este la un click distanta de a deveni expert.

Din nou putem observa o nouă demonstrație de ipocrizie din partea PNL-istului Sterpu, care în urmă cu doi ani critica administrația săceleană care îi sugera să-și dea cu părerea doar în sfera competențelor sale ( probabil că reparatul de alternatoare) și titra pompos pe fițuica Săceleanul.ro : “Halucinant! PSD-ul le permite la Săcele doar celor cu ”pregătire” să comenteze sau să critice administrația!” . Acuma, Sterpu ajuns pe caii mari ai politicii brașovene, după cum îi place să se laude,  spune că doar specialiștii își pot da cu părerea. Oare când minte sau când spune adevărul PNL-istul Sterpu ?

Și pentru că ipocrizia acestui liberal poate atinge cote înalte, să nu uite că atât el, cât și restul consilierilor locali ai PNL Săcele (foști și actuali) au votat împotriva proiectelor majore de investiții pentru Săcele, împotriva burselor școlare pentru elevi  sau împotriva rectificării de buget când sume importante erau destinate Spitalului Municipal Săcele pentru a asigura funcționarea acestuia.