Incendiatorul gelos din Ștefan cel Mare a ajuns după gratii

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul bănuit că aseară a dat foc apartamentului iubitei sale din Săcele a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a mai avut ieșiri violente la adresa partenerei sale cu care avea doi copii, dintre care unul – o fetiță – suferea de un handicap locomotor. Pe numele acestuia a mai fost eliberat, potrivit unor informații din surse apropiate anchetatorilor, un ordin de restricție în decembrie 2020.

După două luni, însă, femeia a cedat rugăminților bărbatului și s-a împăcat cu acesta. Lucrurile nu au mers însă prea bine în cuplul reunit, în ultima perioadă femeia dorind să se despartă de bărbatul violent. Orbit de gelozie, acesta ar fi hărțuit-o ieri pe femeia cu care trăia inclusiv la locul de muncă, amenințând că o să îi dea foc.

După ce a băut la un birt din localitate, bărbatul și-a pus amenințarea în practică și a intrat în casă spărgând ușa, apoi a împrăștiat diluant prin apartament, după care a dat foc imobilului.

Sursă foto : captura FB Claudiu Loghin

[fbcomments]