Încă două transferuri reușite de CSM Săcele

Dan Bona primește întăriri la CSM Săcele. Formația săceleană a reușit în această săptămână transferul a doi jucatori experimentați: fundașul Laurențiu Căpățână și atacantul Alin Damian.

  • ,,Mă bucur ca am semnat cu Săcele! Îmi doresc ca la finalul sezonului să ne bucurăm împreună la îndeplinirea obiectivelor și din vară să fim în liga 3-a”. a declarat Laurențiu Căpățână.
  • ” Sunt fericit ca am ajuns la Săcele. Am venit la un club care are ambitii mari in acest an si care a avut un parcurs foarte bun in prima parte a campionatului. Îmi doresc sa fiu sănătos si sa ii ajut pe baieti, iar la finalul sezonului sa sărbătorim împreună promovarea in liga a 3-a” . a transmis Alin Damian.

“ Continuăm să întărim lotul echipei pentru a ne atinge obiectivul. Mă bucur că am reușit să realizăm și transferul celor doi jucatori experimentați cu nivelul Ligii a III-a. Îi cunosc pe cei doi de când evoluam împreună la juniorii FC Brașov și sunt convins că ne vor ajuta să promovăm în eșalonul superior” a declarat Președintele CSM Săcele, Dragoș Lungu.

CSM Săcele va juca sâmbătă, 17 februarie, de la ora 12 pe stadionul din Tărlungeni un meci amical contra formației locale, Ciucaș Tărlungeni ( L3). Iubitorii fotbalului sunt așteptați să urmează meciu disputat de săceleni.

[fbcomments]