În plină pandemie PNL Săcele face campanie electorală

282

În fițuica locală Saceleanul.ro, controlata de PNL-istul Ciprian Sterpu, a apărut informația că Primăria Săcelea vrea să ajute doar persoanele din cartierul Gârcini și a rostogolit informația  în scop electoral pentru a crea o stare de nemulțumire în rândul săcelenilor.

Așa cum ne-au obișnuit cei de la Saceleanul.ro, mereu comunică doar partea din context care să creeze nemulțumiri în comunitate. Așa cum reiese și din comunicatul Primăriei Municipiului Săcele, administrația locală dorește să vină în sprijinul TUTUTOR săcelenilor aflați în dificultate financiară din cauza pandemiei de coronavirus cu un pachet alimentar.

Și ca show-ul electoral să fie complet, organizația PNL Săcele prin vocea consilierului local și latifundiarului Cristian Popa, cere deturnarea sumei de bani ce va fi alocată pentru a sprijini persoanele cu situație financiară delicată și alocarea acestor bani pentru a oferi 2-3 măști și mănuși către populație.  De ce se dorește acest demers ? La ora actuală piața de echipamente de protecție este dominată de firmele de casă ale liberalilor, iar o banală mască de la 2 lei a ajuns la 7 lei.

Însă, fie că ne convine sau nu,  trebuie să avem în considerare  că o parte din săceleni lucrau cu ziua iar în această perioadă nu mai au cum să câștige bani să își cumpere de mâncare, caz în care echipamentul de protecție în mod sigur ar fi ajuns să fie vândut pe la colțuri ca să facă bani pentru mâncare.

Totuși, consilierul PNL Cristian Popa de ce nu vine personal să se implice în lupta cu coronavirus? Mai ales că el s-a îmbogățit printr-o ascensiune rapidă prin “capturarea”  a zeci de hectare de teren din Săcele iar firma concubinei sale a primit contracte de la Regia Pădurilor Săcele de peste 1.000.000 lei. De ce nu își donează măcar indemnizația de consilier local în aceste vremuri grele și doar dorește să creeze tensiune între săceleni ?

PS : Știm cu toții că liberalul Ciprian Sterpu traversează o perioadă dificilă, fiind șomer de luni bune. Suntem convinși că administrația săceleană îi va oferi și lui un pachet de alimente. În cazul în care se va deplasa la locuința unde are domiciliu, nu la cea din Brașov unde locuiește

Comments