În căutarea ursului, Sterpu a rămas captiv în capcana montată pentru urși

Curios din cale afară, mai marele șef al Autorității Teritoriale și Ordine Publică, a ieșit personal , ceea ce se întâmplă foarte rar , să identifice ursul ce și-a făcut apariția în zona Valea Largă.

Săturat că Primăria nu ia atitudine față de prezența urșiilor, iar cum Sterpu e habarnist mereu și nu cunoaște legislația specifică, deși este Președintele Autorității Teritoriale și Ordine Publice, liberalul Sterpu s-a înarmat cu sulița din dotare și a plecat în căutarea ursului pentru a-l expune în vitrina unui alt vânător, liberalul Popa Cristian.

Astfel, mai mulți cetățeni ai comunității, l-au zărit în această săptămână în zona Valea Largă pe liberalul Sterpu , gâfâind, în încercarea de a găsi ursul

În goana lui nebună de a captura ursul și injectat cu adrenalină, Sterpu zărește un ciolan. Curios și flămând, Sterpu se apropie cu pași repezi de ciolan, însă rămâne blocat în capcana montată pentru urși. Culmea, chiar de către Primărie!

Morala : Pentru a declanșa orice acțiune de îndepărtare a ursului brun din intravilanul unei localități conform prevederilor OUG 81/2021 trebuie sunat la numărul unic de urgență 112. Nu la Primărie, nu la Poliția Locală, sau altundeva. Aceste incidente se monitorizează, iar în cazul în care se constată că în aceiași zonă se întâmplă frecvent acest fenomen, de regulă fiind vorba de același animal se iau în cosiderare alte modalități de intervenție.

  • Textul este un pamflet, însă morala trebuie reținută
[fbcomments]