În acestă vară, Primăria Săcele a investit 2.350.000 lei în școlile săcelene

Ca în fiecare an, administrația locală acordă o atenție deosebită școlilor de pe raza Municipiului Săcele. Pe lângă proiectele “Primul Ghiozdan”” și “Premierea elevilor”, și anul acesta Primăria Săcele a continuat  programul multianual de reparații și  investiții în școlile săcelene , alocând în acest an suma record de 2.350.000 lei, sumă cu 1.000.000 lei mai mare decât în anul 2021. Aceasta este cea mai mare sumă de bani alocată pentru investițiile în școli din ultimii ani.

Astfel, în această vară s-au făcut următoarele investiții :  la Clubul Elevilor a fost modernizat acoperișul clădirii, la Liceul Tehnologic Victor Jinga și la Școala Gimnazială Nr. 4 au fost modernizate instalațiile electrice, la Școala Gimnazială Nr. 5 corpul de pe B-dul Moroianu a fost asfaltată curtea interioară, la Școala Gimnazială Nr.1 s-au făcut lucrări de reparații interioare, iar la Liceul Teoretic Zajzoni Rab Istvan s-au făcut lucrări de reparații interioare și de imprejmuire și au fost înlocuite centralele termice.

De asemenea, avem în lucru  transformarea atelierelor de la Școala Gimnazială Nr.4 în sală de sport și împrejmuirea Grădiniței Nr.4 și a Grădiniței Nr.5 corp B. Pe lângă proiectele enumerate mai sus, ne aflăm în procedura de achiziție a lucrărilor de reparații și modernizare a Grădiniței Nr.4 cu fonduri europene, dar și construirea unui teren de sport multifuncțional la Liceul Tehnologic Victor Jinga. Așa cum am afirmat mereu, educația a fost și va fi în continuare o prioritate pentru administrația săceleană. Le urez mult succes în noul an școlar tuturor elevilor și dascălilor din Municipiul Săcele” a transmis primarul municipiului Săcele, Virgil Popa.

[fbcomments]