Habarnistul Sterpu nu cunoaște nici măcar Programul Anghel Saligny inițiat de PNL

Faptul că Sterpu este habarnist în orice domeniu, nu mai este o noutate pentru comunitatea săceleană. Ne așteaptam ca în calitatea de purtător de cuvânt al organizației județene a PNL Brașov să fi fost instruit despre Programul de Investiții Anghel Saligny (PNDL 3), inițiat chiar de către PNL. Însă este greșeala noastră ca aveam pretenții de la un habarnist ca Sterpu.

Pe pseudo-publicația Saceleanul.ro, acesta critică administrația săceleană că a depus prin Programul Anghel Saligny un proiect de aproximativ 7 milioane de lei, în schimb alte primării din județ au depus proiecte de zeci, unele de sute de milioane de ei.

Ceea ce nu cunoaște Sterpu, este faptul că Primăria Săcele a depus 2 proiecte : Unul de apă, altul de canalizare menajeră pentru 9 străzi din cartierul Cernatu, proiecte ce însumează peste 14.000.000 lei.

Iar aspectul cel mai important din Proiectul Anghel Saligny de care Sterpu habar nu are  este alocarea maximă pentru fiecare unitate administrativ-teritorială. Conform OUG 95/2021 aprobată chiar de către șeful său de partid, prevede alocarea unei sume maxime de 10.000.000 lei pentru municipii, altele decât municipiile reședințe de județ ( cum este cazul Municipiului Săcele). Logic vorbind, cum poate Primăria Săcele să depună mai multe proiecte, dacă suma maximă alocată pentru Municipiul Săcele este de 10.000.000  lei?

Îi recomandăm lui Sterpu să nu mai stea confortabil în poziția de Președinte al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Brașov de unde încasează o indemnizație nerușinată, și să pună mână să se documenteze, mai ales când vine vorba de proiectele inițiate de PNL.

Habarnistul liberal Sterpu rămâne în continuare doar un purtător de cuvinte goale.

[fbcomments]