Golaneală liberală în formă continuată. Proiectul Kaufland rămâne blocat

Liberalii săceleni continuă blocarea dezvoltării economice a municipiului Săcele. După ce săptămâna trecută au blocat în cadrul Consiliului Local Săcele vânzarea unor terenuri prin licitație, printre care și 2 terenuri care reprezentau un interes pentru retailerul Kaufland, ieri, administrația săceleană a convocat o nouă ședință de Consiliul Local privind vânzarea acestor terenuri. Din nou, golăneală liberală a fost la înălțime în plenul Consiliului Local.

Din cei 9 consilieri liberali, 5 au primit interdicție de la partid să participe la ședință, iar cei 4 liberali prezenți la ședință : Popa Cristian, Florescu Marius, Paniti Izabella și Stoica Gabriela, au oferit un nou spectacol grotesc în Consiliul Local. Deși cetățenii i-au trimis în Consiliul Local pentru a lua decizii benefice pentru comunitate, aceștia, neavând puterea de asumare a unui vot, au inventat un motiv penibil de a nu participa la vot. Concret, toți 4 liberali prezenți în sală, au dat dovadă de un ridicol dus la cote alarmante prin care spuneau că nu participă la vot pe motiv că ar exista un posibil conflict de interese ( niște rude de-a lor ar intenționa să cumpere acele terenuri). PENIBIL !

Poate săcelenii vor fi mai atenți la alegerile din acest an și vor trimite în Consiliul Local doar persoane asumate.

În concluzie, orgoliul liberalilor săceleni este mai presus decât dezvoltarea economică a orașului, astfel că proiectul celor de la Kaufland rămâne în continuare blocat. Cum să mai atragă municipiul Săcele investitori care să creeze locuri de muncă pentru săceleni, din moment ce aceștia sunt goniți de liberalii conduși de Sterpu?

[fbcomments]