Golaneala liberală de la Săcele dusă la extrem. Au blocat și investiția Kaufland

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Săcele de ieri, 25 ianuarie, au fost șase proiecte care vizau aprobarea vânzării prin licitație a unor terenuri. De fapt, niște cioturi pe care administrațiile Lața-Nistor nu au apucat să le mătrășească.

Pe lângă faptul că au dat cu piciorul unei sume considerabile care ar fi putut fi obținută prin vânzarea acestor terenuri, sumă cu care se putea face, de exemplu, asfaltarea unor noi străzi, PNL-iștii săceleni gonesc și investitorii.

Liberalii săceleni doresc doar ca să blocheze dezvoltarea economică a orașului. Cel mai grav lucru este însă că au blocat și realizarea magazinului Kaufland, aceasta fiind și cea mai mare investiție de la Săcele din ultimii ani. Pentru două din cele șase terenuri ce ar fi trebuit să se scoată la licitație, retailerul german ar fi dorit să participe la licitație în vederea cumpărării și realizării magazinului din Săcele.

Însă, orgoliul liberalilor săceleni este mai presus decât dezvoltarea economică a orașului, astfel că proiectul celor de la Kaufland este blocat în acest moment. Cum să mai atragă municipiul Săcele investitori care să creeze locuri de muncă pentru săceleni, din moment ce aceștia sunt goniți de liberalii conduși de Sterpu?

Liberalii săceleni ce se împotrivesc dezvoltării orașului sunt: Gândac Nicolae, Paniti Izabella, Gabriela Stoica, Balint Tunde, Florescu Gabriel, Costea Ionut, Popescu Gabriela, Ciorici Mihai, toți aceștia fiind coordonați de condamnatul in primă instanță la 4 ani de închisoare cu executare, Popa Marius Cristian.