Fosta tabără de la Brădet a fost intabulată. Aceasta ar putea deveni bază sportivă

După o muncă de aproximativ 4 ani de zile au fost finalizate în această săptămână lucrările de intabulare și actualizare date cadastrale a terenului de la fosta tabără de la Brădet în suprafață de 25.000 mp.
Intabularea fostei tabere de la Brădet a fost absolut necesară deoarece are o suprafață generoasă de teren și va permite în viitor dezvoltarea zonei. În ultimii 4 ani administrația săceleană a demarat un amplu program de intabulare a patrimoniului UAT-ului, program care va continua în perioada următoare.
Fosta tabără ar putea deveni bază sportivă
Anunţul a fost făcut ieri de primarul municipiului Săcele, Virgil Popa, care a precizat că a avut mai multe discuţii în acest sens cu o federaţie sportivă. Totuşi, până acum, acest proiect nu a putut avansa prea mult din cauza situaţiei juridice a terenului.  Din acest moment, având terenul în acte, municipalitatea săceleană va continua discuţiile cu federaţia sportivă. „Eu sper ca de anul viitor să înceapă implementarea acestui proiect, cu etapa de realizare a documentaţiilor tehnice”, a continuat Virgil Popa pentru Buna Ziua