Există pe lumea asta oameni și oameni

​Sunt unii care se cred deținătorii adevărului absolut și care consideră că sunt centrul (buricul) universului, în jurul lor gravitând toate cele!
​Un astfel de personaj este și Consilierul Local PNL Cristian Popa care este în căutare de subiecte ”tari” prin Săcele, pe care să le facă publice pe propria pagină FB, în dorința de a mai aduna câteva like-uri lângă cele 6-7 date de aceleași și aceleași personaje.

Așa a procedat cu așa-zisul subiect privind eliberarea bulevardelor din municipiu de aluviunile aduse ca urmare a căderii unor mari cantități de precipitații. Deși se lucra de zor cu utilaje și oameni a preferat să filmeze un colțișor încă necurățat pentru a minți că autoritățile nu fac nimic în acest sens.

Acum are un alt subiect preferat : parcurile din municipiu. Care, vezi bine, sunt toaletate pentru că a prezentat dumnealui 2 poze cu 2 scaieți. Mințind iarăși prin omisiune, uită să precizeze că există contract de cosit în derulare, că parcurile au fost cosite de câte 2 ori, că a existat o perioadă de secetă care a determinat sistarea lucrărilor pentru a nu usca excesiv zonele verzi din parcuri. Este în derulare o a treia etapă de cosit, nicidecum ca urmare a unor poze postate de dlui., fiind deja încheiate lucrările în Ștefan cel Mare și Movilei și continuându-se săptămâna viitoare în Electroprecizia.

Așa a procedat și cu ECOINSULELE pentru deșeuri, prezentând pungi cu gunoi menajer aruncate pe jos de către câțiva cetățeni, acreditând ideea că tot autoritățile sunt de vină și omițând să spună ( de fapt mințind ) că zilnic se face curățenie la aceste platforme (care se și spală lunar cu apă și detergent) dar că există și cetățeni care nesocotesc aceste eforturi.
Toate acestea, mai ales fiind și consilier local, putea să le afle foarte ușor direct de la reprezentanții autorității locale, fără încercarea disperată de a ”umfla” lucrurile!

Domnul Cristi Popa este consilier local de peste 14 ani, perioadă în care nu ne aducem aminte de vreo ispravă demnă de luat în seamă, exceptând ”niscai manevre” cu terenuri!
Pentru că tot pozează în corectitudinea întruchipată, lansăm aici o provocare: ne poate arăta o chitanță/document de plată din care să reiasă numărul de persoane pentru care se achită taxă de salubritate?

Gurile rele spun că nici până în prezent nu există un contract încheiat pentru toate persoanele domiciliate la adresa Dlui., aceasta fiind o prevedere legală ( din păcate nici prima nici ultima încălcată ).
Așteptăm prezentarea documentelor doveditoare pentru a ne demonstra că ne înșelăm ( SAU NU ) !

[fbcomments]