Episodul masca – o nouă ticăloșie marca Sterpu

Aflat într-o beznă totală de idei și soluții pentru comunitatea săceleană, candidatul Sterp(u)  mizează din nou pe manipularea opiniei publice. Căci de prostia acestuia nu credem că poate fi vorba . Sper să nu ne înșelăm

Pe fițuica săceleanul.ro controlată de PNL Săcele, aceștia susțin că administrația săceleană a livrat către unitățile școlare doar 20.000 de măști. Ceea ce omit să spună acești pseudo-politicieni liberali este faptul că administrația săceleană va asigura în permanență materialele sanitare pentru școli, aspect precizat și de reprezentanții primăriei. Ba mai mult, la ședința Consiliului Local Săcele, la inițiativa primarului, toți consilierii locali au aprobat suma de 300.000 lei pentru a asigura materiale sanitare necesare școlilor. În această sumă, pe lângă dezinfectanți, erau prevăzute 365.000 de măști, necesare școlilor până la finalul anului calendaristic, lucru cunoscut inclusiv de liberalii săceleni.

Îi sugerem lui Sterp(u) și liberalilor săceleni să se plângă și să atace atunci când va exista un elev sau un dascăl fără mască în școlile săcelene. Până atunci, să înceteze cu manipularea și să nu uite că haosul creat cu redeschiderea anului școlar se datorează doar Guvernului Liberal pe care Sterpu îl ridică în slăvi.