Elevii cu rezultate bune la învățătură vor fi premiați de administrația săceleană. Pe cei mici îi așteaptă Primul Ghiozdan

Elevii de 10 vor fi premiaţi de Primăria Săcele, pentru rezultate deosebite, anunţă primarul Virgil Popa.

Ca răsplată pentru munca lor, elevii săceleni de 10 vor fi recompensaţi de Primăria Săcele cu 1.000 de lei.

Pentru al 7-lea an, un număr de 204 de elevi din învățământul gimnazial și liceal vor fi premiați de administrația locală pentru rezultatele la învățătură din anul școlar 2022-2023.

Elevii care au terminat cu nota 10 vor primi 1.000 lei, cei care au luat Premiul I – 300 lei, Premiul II – 200 lei, Premiul III – 100 lei.

Festivitatea de premiere va avea loc vineri, 15 septembrie, la Centrul Multicultural și Educațional Săcele.

Primul ghiozdan pentru elevii de clasa I

Totodată, peste 330 de copii săceleni care încep în luna septembrie clasa I, vor fi așteptați în clasele lor de ”primul ghiozdan”, oferit de Primăria Săcele.

Concret este vorba de un ghiozdan echipat cu toate rechizitele școlare necesare: caiete, coperți, etichete, bibliorafturi, penar, stilou, set geometrie, creioane, bloc de desen, acuarele, pensule, hârtie glasată, lipici, foarfecă, etc.

Prin aceste demersuri, administrația săceleană dorește să încurajeze actul educațional și să sprijine la modul concret unitățile școlare din Municipiul Săcele„, a transmis primarul Virgil Popa.

[fbcomments]