Dublă crimă la Săcele! Un bărbat și-a omorât părinții

Dublă crimă înfiorătoare la Săcele. Potrivit  newsbv.ro, un bărbat și-a omorât ambii părinți.

Din informațiile pe care news.bv le-a publicat la această oră, criminalul se întorsese recent din Germania. Crima a avut loc azi-noapte, într-un imobil pe strada Carierei. Bărbatul și-a omorât părinții în somn.

UPDATE

În această dimineață – 07 februarie a.c., în jurul orei 08.50, dispeceratul I.P.J. Brașov a fost sesizat prin apelul de urgență 112, de către un tânăr, de 24 de ani, din municipiul Săcele, care semnala faptul că și-ar fi agresat ambii părinți.

Față de sesizarea primită, la adresa indicată s-a deplasat, de îndată, un prim echipaj de poliție, care a constatat că aspectele de violență sesizate se confirmă, au identificat și imobilizat persoana bănuită și au stabilit, de asemenea, că cele două victime nu prezintă semne vitale.

Ca urmare a acestui fapt constatat, s-a constituit o echipă cemplexă de cercetare, formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale Brașov, ai Serviciului Criminalistic și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele care, la acest moment, efectuează activități specifice de cercetare la fața locului”, au precizat polițiștii.

Precizăm că persoana prezumată ca fiind autorul se află în custodia Poliției Brașov

 

[fbcomments]