Drift: Săceleanul Gabi Imre Jr își adjudecă titlul de vicecampion național al sezonului 2021

Toamna anului 2021 aduce implicit si sfarsit de sezon in majoritatea domeniilor din motorsport. De curand, toamna s-a asternut si peste podiumurile finale ale Campionatului National de Drift, iar juniorul Gabi Imre a reusit o lupta fantastica, lupta demna de un adevarat campion.

In intreg sezonul 2021 a avut parte de batalii decisive,iesiri in décor, emotii si adrenalina, toate acestea avandu-l alaturi pe tatal sau, pilotul si instructorul Gabi Imre. Acesta din urma i-a stat alaturi zi si noapte, la fiecare antrenament, fiecare etapa. “Cu siguranta a fost cel mai provocator sezon din toata cariera mea in motorsport. Initial mi-am dorit sa particip intr-un campionat international, in Drift Kings, dar vazand ca datorita pandemiei desfasurarea competitiilor este incerta, unele etape se suprapun cu cele interne si numarul participantiilor este extrem de mic, am decis sa particip in campionatul national, alaturi de fiul meu. Asadar, in acest an am fost pilot, antrenor, spotter,mecanic, tata, toate in acelasi timp.”, ne-a marturisit tatal juniorului Imre.

Dupa cum am mai spus, intreg sezonul 2021 a fost o adevarata lupta pentru Gabi, acesta avand parte atat de castiguri, dar si de iesiri in décor sau probleme tehnice ce il faceau sa piarda antrenamente importante. “Sezonul 2021 a fost dificil, dar am luptat pana la capat cu toate puterile mele. Iesirile in decor sau problemele tehnice de care am avut parte la etape ma faceau sa pierd automat cate un antrenament important, dar am reusit sa duc la bun sfarsit acest sezon, si toata munca mea a fost incununata cu titlul de vicecampion al clasei SemiPro.”

In ultima etapa, cea care urma sa decida podiumul pentru ambele categorii, Gabi lupta pentru titlul de Campion National al clasei SemiPro, dar lipsa unei masini puternice si-a spus cuvantul. Astfel, la aceasta etapa, juniorul a demonstrat inca odata ca ii calca pe urmele tatalui, si a reusit un battle demn de un adevarat campion, clasandu-se la doar doua puncta de locul 1. “La aceasta ultima etapa am mers pe principiul “totul sau nimic” pentru ca nu aveam absolut nimic de pierdut. M-am batut din tot sufletul pentru titlul de campion national dar am reusit sa ma clasez la doar doua puncta de locul 1. Consider ca toate acestea nu ar fi fost posibile vara ajutorul celor din jurul meu, carora vreau sa le multumesc.”, a declarat Gabi.

Dupa cum am mai spus, tatal sau si-a indeplinit un vis, acela de a-si vedea fiul calcandu-i pe urme. Putem spune ca pentru amandoi emotiile au fost duse la extrem in acest sezon.

Citește întreg articolul pe Autostiri.ro