Două noi terenuri de sport în Săcele

În ședința ordinară a Consiliului Local Săcele de astăzi, 25 iunie, se află pe ordinea de zi două proiecte de hotărâre privind aprobarea documentației tehnice (SF) și a indicatorilor tehnico-economici pentru „Teren de sport cu gazon artificial multisport la Liceul Teoretic ”G. Moroianu” (corp Clubul Elevilor) și pentru “Crearea de spații pentru activități comunitare și petrecerea timpului liber” ( teren de sport multifuncțional în Zona Urbană Marginalizată).
Finanțarea terenului de sport de la Liceul Teoretic ”G.Moroianu” va fi de la bugetul local, iar cea a terenului de sport din Zona Urbană Marginalizată va fi finanțare nerambursabilă prin GAL Gârcini.
În ultimii ani, administrația publică a pus accentul și pe construirea de terenuri de sport multifuncționale pentru a da posibilitatea tinerilor săceleni să practice diferite discipline sportive în condiții de siguranța. La ora actuală în Municipiul Săcele există 3 terenuri de sport multifuncționale realizate în anul 2019, urmând ca în perioada următoare să începem lucrările pentru a realiza terenul de sport multifuncțional de la Liceul Tehnologic Victor Jinga.

“Vom continua cu astfel de proiecte până când fiecare cartier și fiecare școală din Săcele va beneficia de un teren de sport multifuncțional” a precizat edilul Municipiului Săcele, Virgil Popa.