Documentația pentru realizarea unei baze de balneo-fizio- kinetoterapie a fost aprobată

La sfârșitul săptămânii trecute, Consiliul Local a aprobat documentația tehnică DALI și indicatorii tehnico-economici privind obiectivul de investiție “Modernizare demisol Policlinica Municipiului Săcele”.

Prin acest proiect, administrația săceleană își  propune reamenajarea spatiului aflat la demisolul Policlinicii Municipiului Sacele si extinderea tipurilor de servicii medicale cu cele de tipul balneo-fizio- kinetoterapie, statie de dializa, imagistica computerizata (R.M.N, mamograf) si alte activitati medicale de recuperare. Totodată, în cadrul acestei investiții se va realiza și un lift care va asigura accesul persoanelor cu dizabilități în toată clădirea.

Valoarea acestei investiții va fi de aproximativ 4.000.000 lei, iar suprafața desfășurată a construcției de 1090 mp.

După cum v-am mai informat,  Ministerul Sănătății a alocat în 2022 suma de 7.677.000 lei pentru Spitalul Municipal Săcele, sumă care a cuprins și achiziția unor echipamente ce vor fi utilizate în cadrul  bazei de balneo-fizio- kinetoterapie.

Așa cum am afirmat mereu, sănătatea este una din prioritățile administrației locale. Prin aceste proiecte ne dorim să le oferim săcelenilor o paletă de servicii medicale cât mai diversificată.” a precizat edilul Municipiului Săcele, Virgil Popa.

[fbcomments]