Doar 3 din cei 9 consilieri locali ai PNL sunt în regulă cu contractele de salubritate

În această săptămână, am asistat pe publicația Saceleanul.ro controlată de așa zisul lider al PNL Săcele, Ciprian Sterpu, la o nouă manipulare a săcelenilor privind majorarea tarifului la salubritate. Așa cum am afirmat și în materialul de ieri, tariful la salubritate se actualizează datorită creșterii salariului minim pe economie, nicidecum că vrea cineva să majoreze după bunul plac.

Totodată, pentru corecta informare a săcelenilor, am făcut niște săpături pentru a afla cum stau consilierii locali în privința contractelor de salubritate.  Consilierii PSD și UDMR sunt în regulă, la PNL-iștii săceleni situația este puțin mai complicată. Tocmai la cei care prin fituica Saceleanul.ro acuzau majorarea tarifului la salubritate. Ce ironie!

Conform surselor noastre, doar 3 consilieri locali ai PNL Săcele sunt în regulă în ceea ce privește contractul de salubritate. La restul de 6 consilieri ai PNL Săcele existând o diferență de 14 persoane pentru care nu se plătește contract de salubritate. Bineînțeles, o situația incertă în ceea ce privește contractul de salubritate o reprezintă și situația lui Sterpu, însă cum locuiește în Brașov, este de înțeles.

Totuși, cum putem avea pretenții de la cetățeni, mai ales la cei din cartierul Gârcini să își încheie contracte de salubritate, dacă și consilierii locali se extrag din a plăti taxa de salubritate? Tocmai consilierii locali, care ar trebui să fie un model pentru comunitatea locală, sunt cei care fentează. Însă, din păcate, nu putem avea mari pretenții de la Sterpu și gașca PNL Săcele. Probabil că la Săcele există singurul Consiliul Local unde un consilier local condamnat în primă instanță la 4 ani de închisoare cu executare pentru infracțiuni de corupție ia decizii pentru binele comunității. Mulțumim PNL Săcele și Ciprian Sterpu pentru acest privilegiu!

[fbcomments]