“Diagnostic rezervat”, un spectacol savuros, jucat magistral de profesionişti pe scena de la Săcele

Cine n-a ajuns sâmbătă seară la Centrul Multicultural și Educațional Săcele are motive de regrete! Şi asta pentru că spectacolul cu piesa lui Jean Pierrre Martinez s-a dovedit a fi o satiră reuşită la adresa moravurilor societăţii contemporane. Şi chiar dacă acţiunea se consumă la Londra, putea fi la fel de bine plasată în oricare alt oraş din România. Iar artiştii care au dat viaţă personajelor, magistral conduşi de colega lor, Anca Sigartău, regizor cu viziune modernă, au reuşit să dea o strălucire aparte acestei premiere naţionale a piesei “Diagnostic rezervat”.

Este motivul pentru care conducerea instituţiei, în frunte cu administratorul Dragoș Lungu, merită toate aprecierile, căci nu-i chiar de colea să reuşeşti aşa ceva într-un oraş de provincie precum al nostru. Artiştii şi echipa tehnică pot să se felicite – la rându-le – pentru alegerea făcută, deoarece au beneficiat de un public elevat, care aproape a umplut sala  şi a gustat din plin momentele importante, reacţionând corect de fiecare dată şi răsplătind la final cu aplauze prelungite minute în şir prestaţia de excepţie a acestora.

Mă bucur că după o perioadă de absență  am reușit să avem din nou la Săcele o piesă de teatru de înaltă ținută. După ani în care orașul nostru a fost vitregit în domeniul culturii, este de apreciat faptul că la Săcele există un public inteligent, dornic de cultură, care a gustat din plin momentele savuroase ale piesei de teatru. Doresc să le mulțumesc săcelenilor prezenți și îi asigur că vom continua să aducem evenimente de calitate la Săcele” – a precizat administratorul Centrului Multicultural și Educațional Săcele, Dragoș Lungu.