De ce tace PNL Săcele în cazul Cristian Popa ?

Anul 2020 a fost un an dificil pentru organizația PNL Săcele, an în care autoritățile statului au scos la iveală “calitățile” de infractori ale liderilor din PNL Săcele.

La începutul anului 2020, polițiștii brașoveni au făcut mai multe percheziții la clanurile de interlopi din județul Brașov, printre care și la liderul de la acea vreme al organizației PNL Săcele, consilierul județean Andi Kadas. După acest eveniment, șefia organizației PNL Săcele a fost preluată de Popa Marius Cristian, arestat la finalul anului 2020 alături de Kadas și alți 5 inculpați pentru furtul din spitalele Covid.

De ce Sterpu tace ?

Odată cu scoaterea celor 2 liberali de pe scena politică de către procurorii DNA Brașov, organizația PNL Săcele a ajuns pe mâna looserului Sterpu ( a pierdut toate alegerile la care a participat). Ajuns lider al PNL Săcele, Sterpu a adoptat politica struțului și nu are curaj să ia atitudine față de infractorii din cadrul PNL Săcele, Cristian Popa rămânând în continuare consilier local în funcție, deși se află în spatele gratiilor pentru cel puțin 90 de zile.

Dacă în cazul lui Andi Kadas, Sterpu nu a îndrăznit să spună nimic pentru că era angajat al trustului BrasovTv controlat de Kadas ( nicidecum antreprenor cum se lăuda în Campania electorală), de ce nu are Sterpu curaj să ia atitudine față de Cristian Popa și să-l elimine din cadrul consiliului local ?

Așa cum v-am prezentat în alte articole, veniturile lui Ciprian Sterpu au fost tot timpul modeste, iar datoriile pe care le are sunt destul de consistente. Surse din cadrul liberalilor săceleni susțin că principalul sponsor al campaniei lui Ciprian Sterpu a fost chiar Cristian Popa, în special în zona cartierului Gârcini. Să nu uităm că Ciprian Sterpu a luat la alegerile locale 1000 de voturi în cartierul Gârcini cu Cristian Popa în libertate, iar la alegerile parlamentare a luat 100 de voturi în Gârcini cu Cristian Popa arestat.

Ciprian Sterpu, de ce nu ai curaj sa iei atitudine față de actele de corupție din cadrul PNL Săcele? Sau șpaga din spitalele Covid a ajuns și în campania ta?